Alle Kategorier

Hjem>Nyheter>Nyheter

Nedtellingen til kinesisk nyttårsferie startet

Med kunngjøringen om regjeringens stans av produksjonen under Vårfesten, har fyrverkeriproduksjonsfabrikker gått inn i en nedtellingsfase. All fyrverkeriproduksjon avslutter sin POWDER-prosess 30. januar 2024 kl. 17 og stopper all annen prosess kl. 00 19. februar.

111

2222

Sammenlignet med i fjor legger fabrikkene ned én uke tidligere. Med regjeringens kontroll av fyrverkeriproduksjonen for å sikre sikkerheten, har produksjonstiden for fyrverkeri blitt komprimert mye. Produksjonsstans inkluderer store nasjonale arrangementer, lokale konferanser, høytemperaturferier, offisielle helligdager osv. Normal produksjonstid for et år er kun rundt 260 dager.

3333

Samtidig har den intensive veksten i salg på hjemmemarkedet resultert i dobbelt press på eksportfyrverkeri, noe som har ført til gradvis eliminering av mange produkter med lavere produksjonsverdier. Prisene på produkter med lang forbrukstid og komplekse prosesser har også begynt å skyhøye.

4444

Til tross for mange eksterne ukontrollerbare faktorer, opprettholder vårt firma også tett kommunikasjon med fabrikken for å opprettholde en stabil produktforsyning. Til slutt ønsker jeg alle venner et godt kinesisk nyttår!

图片 6_ 副本


2024-01-26